Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Charlotte Perrellis schlageroutfit

Charlotte Perrellis schlageroutfit Nyheter om kläder
Schlagerprimadonnan Charlotte Perrelli gick inte vidare i Melodifestivalens sista deltävling i Malmö, men hon hade i alla fall programmets glammigaste (och mest påkostade) scenshow!

Vi har tidigare berättat om hennes Louboutins för 30 ooo kronor, stylisten Mattias Stafsing berättar här mer om klänningen, specialdesignad av blott 19-år gamla William Wahlström från Göteborg.

Hur har förberedelserna sett ut inför Melodifestivalen?
– Jag, Charlotte och Kina Björck (Charlottes syster och stylist) har spånat på olika stilar som skulle passa låten och var Charlotte står som artist just nu. Det har blivit en väldigt massa “Youtubande” fram och tillbaka med olika klipp från musikvideos och fashion shows. Jag fick tidigt upp ett spår när jag tittade på gamla videoklipp från Thierry Muglers visningar från sent 80- och tidigt 90-tal. Vi var alla överens om att här fanns en känsla att bygga vidare på. Jag kontaktade en jätteduktig designer jag jobbat med tidigare och förklarade känslan och looken vi var ute efter och han började skissa. Outfiten är otroligt arbetad och består av tusentals stenar och nitar. Det är verkligen ett scenplagg à la Beyoncé!

Mattias Stafsing om Charlottes skor i modellen Pigalili från Christian Louboutin:
– Skorna hittade jag i Louboutin-butiken på Selfridges i London. Det lustiga var att man skulle kunna tro att skorna var gjorda efter klänningen! De är i samma färg och består av samma sorts stenar och nitar som klänningen/bodysuiten. De är definitivt de dyraste skorna jag någonsin köpt och förmodligen kommer att köpa.

Källa: Chic.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.