Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Kates jacka sålde slut på knappt 30 min

Kates jacka sålde slut på knappt 30 min Nyheter om kläder
Hertiginnan av Cambridge är en av Storbritanniens främsta stilikoner just nu. I torsdags bar hon en Rebecca Taylor-jacka vid ett event i London. 30 minuter efter att de första bilderna på hertiginnan publicerats var jackan slutsåld i flera nätbutiker.

Catherine, hertiginna av Cambridge, har sedan giftermålet med kronprins William, blivit en brittisk stilikon. Det märktes inte minst häromdagen när hon visade sig i en jacka signerad den brittiska designern Rebecca Taylor.

Knappt 30 minuter efter att bilderna på Kate i den kornblå dräktjackan publicerats var den slutsåld både hos Bergdorf Goodman och Neiman Marcus.

Kate matchade jackan, som kostar drygt 5000 kronor, med tillhörande kjol och en mörkblå clutch från Anya Hindmarch Marano. Även den lilla väskan är slutsåld men för den som önskar den lilla blå för drygt 5600 kronor finns en väntelista att skriva upp sig på, skriver Daily Mail vidare.

Kate bar klänningen under ett besök vid Londons Goldsmith's Hall som hon gästade tillsammans med maken, kronprins William, under torsdagen. Senare under dagen bytte Kate stass och bar i stället en grå Amanda Wakeley-klänning där midjan markerades med stort guldskimrande skärp.

Stilsäkra Kate visade också att hon snappat upp vårens peplum-trend och klädde sig i tidigare i veckan i en grå topp och kjol från Matthew Williams kommande höstkollektion. Stilsäkert matchad med mörkgrå clutch och klackar i samma nyans.

Källa: Expressen.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.