Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Lyxgarderob till bebis?

Lyxgarderob till bebis? Nyheter om kläder
Ska din bebis ha en lyxig garderob? Då är du inte ensam - vi spenderar allt mer på våra barn. - Jag lägger i princip alla mina mammapengar på Minou, säger Madeleine Lindholm, 22.

När prinsessan Estelle gjorde sitt första offentliga framträdande var hon klädd i Dior från topp till tå.

Nyblivna mamman Madeleine Lindholm, 22, går inte riktigt så långt. Men spenderar ändå mycket pengar på Minou, tre månader.
- När jag går på stan kan jag inte låta bli att köpa något till henne. Vissa saker hinner hon kanske inte ens ha på sig innan hon har vuxit ur dem.

- Men det behöver inte alltid vara så dyra grejer. I dag har hon mest kläder från H&M, förutom strumporna som är från Ralph Lauren, säger hon.

Enligt en spaning från Svensk Handel stil lägger många allt mer av sina pengar på barnen.
- Det finns mer märkeskläder för barn, det är något som har kommit under hela 2000-talet. Dessutom har det blivit lättare att sitta hemma och handla på nätet, säger Maria Sandow, kanslichef.

En annan sak som spelar in menar hon är att många skaffar barn senare i livet, och då lägger man också mer pengar på barnen.
- Många inspireras också av kändisar och hur de klär sina barn. Och nu har vi ju en väldigt känd mamma i Sverige som säkert kommer att bli trendsättare.

Källa: Expressen.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.