Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Sara Sommerfeld designar mammakläder

Sara Sommerfeld designar mammakläder Nyheter om kläder
Att hitta snygga kläder som sitter bekvämt är ett ständigt bekymmer för blivande mammor. Därför har det nyskapande företaget Mom2Mom tillsammans med Sara Sommerfeld tagit fram den chica och kvinnliga mammakollektionen Gentlewoman.

Sara Sommerfelds sprudlande personlighet har vi fått förmånen att möta flera gånger på vita duken, inte minst i “Göta Kanal 3” och “Hem till Midgård”. Och nu tar skådespelerskan med sig den energin in i klädindustrin
. – Vi är så stolta att presentera Mom2moMs kollektion Gentlewoman med inslag av kashmir och läder i höst. Sara Sommerfeld har bidragit med otroligt många dimensioner till kollektionen. Hennes personlighet skymtas rakt igenom och vi känner att hon bidragit med styrka och attityd till årets kollektion som innefattar allt från vaxade jeans till kashmirjackor, säger Elin Petersson, vd och grundare på Mom2moM.

Sara Sommerfeld har en speciell förkärlek för hälsa, yoga och medvetenhet. Även detta har fått utrymme i kollektionen, bland annat ingår ett yoga-set för gravid.
– Yoga, hälsa och kvinnors plats i samhället är ämnen som jag brinner för. Allt detta får plats i vårt samarbete, det är fantastiskt, säger Sara Sommerfeld.

Kollektionen släpps hos Mom2Mom, Nelly, Ellos och Jollyroom i slutet av augusti. Samtliga plagg går att ha efter graviditeten. Delar av intäkterna går till AMREF, som bland annat arbetar med att minska mödradödligheten i Afrika genom att utbilda barnmorskor.

Källa: SalongK.se.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.