Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Valerie: "Inspireras av det lekfulla"

Valerie: "Inspireras av det lekfulla" Nyheter om kläder
I går eftermiddag visade Valerie Aflalo upp sin kollektion för Spring/Summer 2013 under Stockholm Fashion Week. Catwalken fylldes med romantiska plagg i skira material varvade med tuffare, metallicglittrande blåsor.

Vad skulle du säga utmärker din vår- och sommarkollektion?
– Det låter alltid lite klyschigt när man ska prata om mode, men den känns väldigt lekfull och går att mixa och matcha. Kollektionen sträcker sig från morgon till kväll, är lättillgänglig, positiv och gör en förhoppningsvis glad.

Tänker du på hur kollektionen ska passa in trendmässigt eller väljer du helt enkelt det du själv tilltalas av?
– Visst tittar jag lite på vad som händer i de stora modehusen och vilka som är trendfärgskalorna. Men jag väljer så klart hela tiden det som tilltalar mig, vilket innebär att vi arbetar i ungefär samma färgskala hela tiden. Den innehåller mycket cremebeige, guld och starkare färger som rosa och orange.

Vem ser du framför dig ska bära kläderna?
– En storstadstjej eller någon som bor i en mindre stad, en helt vanligt tjej eller en skådespelerska – alla ska kunna ha kläderna, eftersom det finns så stor variation. Kollektionen innehåller 120 plagg och idag har vi kanske visat lite mer tillspetsade grejer, men kollektionen innehåller också mycket vanligare, enklare kläder.

Källa: Salong K.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.