Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

"Skor går hand i hand med livet"

"Skor går hand i hand med livet" Nyheter om kläder
Sångerskan Linda Sundblad samarbetar med DinSko i höst. Hon har valt ut sex personliga favoriter XIT-kollektionen i skinn.

50 kr per såld sko går oavkortat till Plan och deras kampanj "Because I am a girl" som syftar till att stärka flickors rättigheter genom utbildning.
– Min relation till DinSko är utan att överdriva livslång. När jag växte upp var DinSko det självklara valet för mig. Otaliga skor har slitits ut genom åren och jag älskar att DinSko gör det möjligt för alla att hitta en snygg sko till en bra pris. Det är som bekant en konst att klä sig snyggt för en rimlig budget. Att dessutom få möjligheten att stjödja Plans fantastiska arbete för unga tjejer gjorde det enkelt för mig att tacka ja, berättar Linda.

Hur valde du dina favoriter från XIT-kollektionen?
– Jag gillar snygga boots med bekväm klack. Alla sex skomodellerna har sin egna touch och speciella detaljer. Jag såg ganska snabbt vilka skor som representerade mig och min stil mest och bäst.

Varför föll valet på att samarbete med just Plan i projektet?
– Plan är en seriös organisation och deras arbete för unga tjejer väcker mycket känslor i mitt hjärta. Att kunna bistå med något som stödjer unga tjejer och deras chans till utveckling och bättre rättigheter kändes som en självklarhet att få vara delaktig i.

Vad betyder skor för dig?
– Redan som liten var jag skotokig! Det var skor och baddräkter av någon konstig anledning, haha. Jag ser ganska symboliskt på skor; det går hand i hand med livet och dess flärd. Skor tar en framåt. Man kan ta fram och titta på gamla skor som man har sparat nere i källaren och tänka "ja, det var den tiden det!".

"Styled by Linda Sundblad" lanseras i butik och online 3 september.

Källa: Chic.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.