Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Så klär sig modebloggarna i höst

Så klär sig modebloggarna i höst Nyheter om kläder
De är stilsäkra, shoppingtokiga och driver några av Sveriges största bloggar med inriktning mode. Här är deras bästa stylingtips inför hösten 2012.

Namn: Jennifer
Ålder: 21 år
Bor: Stockholm
Blogg: http://bloggar.aftonbladet.se/jenniferhedlund/
Aktuell med: Praktik på Sofis mode

Kan du beskriva din stil?
- Avslappnad, avskalad och skön.

Hur kommer du klä dig i höst?
- Jag tror nog kostymbyxan åker på tillsammans med en angorastickad tröja. När det gäller färgskalor satsar jag på grått, svart, vitt och kanske några enkla mönster. Nyckelplaggen är skinnjackan och den långa kappan.

Hur shoppinggalen är du 1-10?
- Jag är nog allt eller inget. När jag väl ska handla är jag en 9:a av 10, men sedan kan det gå ett tag där jag ligger på en 2:a. Då köper jag strumpor och trosor (eftersom min tvättmaskin har en tendens att käka strumpor).

Går det att kombinera sin sommargarderob med sin höstgarderob på något kreativt sätt?
- Dra på ett par kängor och en större skinnjacka, alternativt bomberjacka, över sommarklänningen. Ljusa, skira skjortan kombineras snyggt med ett par nerhalkade jeans och ett nätt skärp. Minikjolen tillsammans med en stickad tröja.

Namn: Josefine Ringblom
Ålder: 26
Bor: Hamburg, Tyskland
Blogg: http://behindeveryman.se/josie
Aktuell med: Bloggare på behindeveryman, modekrönikor på Wermlänningen.

Hur kommer du klä dig i höst?
- Det finns många härliga trender i höst och jag kommer nog att mixa allt och plocka ut mina favoriter. Baroque, XL-smycken, oversize vs feminina snitt, helsvart, leomönster, samt alla nyanser av rött för att nämna några. Jag älskar höstens "more is more"-trend och kommer att blanda festliga plagg med vardagsgarderoben. Detaljer såsom stenbeströdda plagg, snurriga mönster, läder och en snygg hatt för att trolla bort dåliga hårdagar.

Kan du beskriva din stil?
- Jag blandar gärna lyx med budget. Basplagg med höga klackar. Jag älskar att arbeta med detaljer, men är ganska ombytlig i min stil. Många plagg är en investering, jag spar favoriter som plockas fram år efter år och matchas med aktuella trender.

Enligt en undersökning som Tradera tagit fram shoppar hela 70 procent av Sveriges kvinnor plagg på sommaren som de sen inte använder. Har det hänt dig?
- Ofta förr. Nu vet jag vad jag är ute efter och hur jag ska kombinera olika saker. Men visst, det blir ju alltid något man får med sig som inte blir använt och hänger där med prislappen dinglandes.

Går det att kombinera sin sommargarderob med sin höstgarderob på något kreativt sätt?
- Absolut! Till exempel aztekmönster och leopardmönster som vi sett mycket i sommar är stort i höst. Blommönstrade plagg sågs återigen på Burberry och AMQ höstvisningar, så det går att plocka med sig och kombinera med höstens trender. En nätt sommarklänning matchas snyggt med grövre boots och skinnjacka, eller släng på en stor stickad jumper över den lilla vippkjolen.

Källa: Aftonbladet.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.