Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Trendiga bågar som lyfter garderoben

Trendiga bågar som lyfter garderoben Nyheter om kläder
Nu är det dags att hitta bågarna som kompletterar din höststil. Glasögon är i dag en het accessoar, vare sig du har synfel eller inte.

- Färgskalan bjuder på rött såsom burgundy och vinrött, samt mer klassiska toner av havanna, sköldpaddsfärgat och svart, gärna blanklackerat. Parallellt med detta ser vi transparenta bågar, både i klar ton och i färg. Dekoration och detaljrikedom på såväl bågar som skalmar känns väldigt hösten 2012.

- Stilmässigt får det gärna vara markerat och synligt. Retrokänslan hänger kvar även i höst, med inspiration av gångna tider. Sommarens pilotmodeller och kattiga drag är fortfarande en stark influens, likväl som kantiga, runda och mer ovala modeller.

- Glasögon i sig är ju den ultimata accessoaren om man inte orkar sminka sig, men vill man sminka sig, kommer här lite tips på vad man ska tänka på:
- Våga ta i, för ljusa och pastelliga färger försvinner gärna bakom bågarna. Lite mer markerat och mer färg gör stor skillnad, och glöm absolut inte mascaran, så kommer du bäst till din rätt i bågar.
- Använd primer eller en ansiktsspray på ögonlocket så behöver du inte få ögonsminksrester på glaset.
- Markera ögonbrynen - speciellt om de är väldigt ljusa, det hjälper bågen att rama in ögat.

Källa: Expressen.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.