Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Elin Kling blir modell för LV

Elin Kling blir modell för LV Nyheter om kläder
Elin Kling blir ny modell för modegiganten Louis Vuitton. I veckan flögs den tidigare Expressen-medarbetaren till Paris för att plåtas. - Det känns nästan lite overkligt att få samarbeta med dem, säger hon.

Just nu turnerar Elin Kling runt världen för att göra reklam för sitt sam­arbete med det amerikanska klädmärket Guess by Marciano. Men när Louis Vuitton hörde av sig och bad om en plåtning i Paris tvekade hon inte en sekund att ta ledigt från jobbet.
- För mig är det fantastiskt att synas med LV som är ett av världens största modevaruhus, säger hon.

- Det var ganska snabba puckar. Min agent i London ringde och sedan flög de över mig till Paris. Jag var där i två dagar.

Samarbetet med Louis Vuitton låter som en dröm, men det är faktiskt inget som bloggdrottningen ens hade funderat på att hon kunde bli aktuell för.
- Jag har aldrig drömt om någonting jag gör. Jag är så fokuserad på det jag gör för stunden. Men när jag väl blir tillfrågad då är det helt fantastiskt.

Hon får inte avslöja mer om den hemliga plåtningen än att bilderna kommer att publiceras i vår. På bilderna syns också modebloggarna Miroslava "Mira" Duma från Ryssland och Hanneli Mustaparta från Norge.

Källa: Expressen.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.