Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Beckhams son gör succé som modell

Beckhams son gör succé som modell Nyheter om kläder
Romeo, 10, är ansikte utåt för lyxmärke. Romeo har redan börjat göra skäl för sitt namn. Nu har paret Beckhams mellanson inlett sin bana som flickfavorit – och fotomodell. Tioåringen är nytt ­ansikte utåt för ett världsberömt kläd­märke.

Med superstjärnorna David och Victoria Beckham som föräldrar har de fyra barnen Beckham en fin språngbräda till sina framtida karriärer. Romeo Beckham, 10, verkar redan ha gjort sitt val. När lyxmärket Burberry presenterar kläder och rockar till sin vår/sommar-kampanj 2013 är ­Romeo en av modellerna – och beskrivs som ”en glädje att arbeta med”.

– Denna säsongs kampanj lyses upp med en smittande energi av den unga ensemblen av ­gamla och nya Burberry-­familjer. Vi hade så roligt när vi plåtade kampanjen och jag tror att det syns i bilderna, som verkligen ­reflekterar den ­optimistiska andan av kollektionen, säger Christopher Bailey, ­kreativ chef på ­företaget, enligt Vogue.

Sannolikt har Romeos mamma, Spice Girls-stjärnan och mode­ikonen ­Victoria Beckham, 38, haft ett finger med i spelet. Hon har bland annat ­designat egna klädkollektioner och ger nu sitt fulla stöd till sin son.
– Jag tror att min mellanson tror att han ska ta över. Romeo ­gillar att ­vara involverad, han ­gillar att gå ut i kostym och plommonstop. Han är en riktig modeälskare, ­säger hon enligt nyhetsbyrån Bang.

Pappa David Beckham, 37, mest känd som fotbollsspelare, har även han gästspelat som ­modell, bland ­annat när han ­kastat kläderna i uppmärksammade kampanjer för ­kalsonger.

Källa: Aftonbladet.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.