Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Personal shopper hittar vintageplaggen

Personal shopper hittar vintageplaggen Nyheter om kläder
Nu får du hjälp att hitta rätt i second hand-djungeln. Beyond Retro lanserar personal shopping. Vintage är hetare än någonsin – och inte undra på.

Med bättre priser, ett miljövänligt tänk och möjligheten att hitta unika och vackra plagg är vintageshopping ett ultimat sätt att fylla på vårgarderoben.

Men vintageshopping ställer också högre krav på shopparen. Det kan vara tidskrävande, svårt att hitta guldkornen och knepigt att leta rätt på sin storlek när det bara finns ett plagg av varje sort.

Vintagekedjan Beyond Retro försöker nu underlätta för sina kunder genom att lansera "personal shopping", en annan het modetrend, i sin butik vid Zinkensdamm på Södermalm i Stockholm.
– Personalen på Beyond Retro sitter på så otroligt mycket kunskap, och det skulle kännas dumt att inte ta vara på den kunskapen. Vår personal är utbildade i allt från modehistoria till materiallära, och har dessutom både intresse för och koll på nuvarande trender. Om det är några som hittar rätt i vintagedjungeln så är det dem, säger Ulrika Enström, PR- och pressansvarig på Beyond Retro.

Att anlita en personal shopper kostar 2500 kronor och då får kunden tillgång till plagg som inte nått golvet ännu. Kunden får även shoppa för hela beloppet – eller får ett presentkort på den resterande summan om hen inte vill shoppa upp allt på en gång.

Källa: SalongK.se.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.