Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Vintagemässa

Vintagemässa Nyheter om kläder
Nu kommer den tillbaka, den populära vintagemässan som hålls i Stockholm för 11:e gången. Den populära vintagemässan är tillbaka på Drottninggatan 81 i Stockholm den 6-7 april.

Ett fyrtiotal utställare presenterar vintagekläder, skor och accessoarer. Intresset för vintage bara växer från år till år. Bland årets utställare hittar vi bland annat Anna Baue, Maria Jernkvist, Miss Mala, Lady Vintage, Rost, Americana och Svenska Röda Korset.

För dig som bor i Göteborg kan vi tipsa om utställningn Fashion Inovation 2 som öppnar den 2:a april. Modestudenter från Beckmans Designhögskola i Stockholm tolkar 2012 års nobelpristagare, med klädkreationer inspirerade av de olika pristagarna.

Kreationerna är gestaltningar av de upptäckter som gjorts av pristagarna i fysik, kemi, medicin, litteratur, fred och ekonomi. Kreationerna är samtidigt förslag på hur högtidsklädseln kan förnyas och förhålla sig till en tidsenlig klädkod. Studenterna utforskar också det som förenar nobelpristagare och modeskapare – kreativiteten.

Källa: Salongk.se.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.