Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Mary-Kate och Ashley Olsen + Bikbok

Mary-Kate och Ashley Olsen + Bikbok Nyheter om kläder
Stilikonerna och systrarna Mary-Kate och Ashley Olsen hoppar på ett designsamarbete med klädkedjan Bik Bok inför hösten 2013.

Systrarna släpper tre kollektioner som baseras på deras egen syn på och inspiration från de rådande trenderna, med den skandinaviska ”it-tjejen” som förebild, meddelar företaget i ett pressmeddelande.
– Mary-Kate och Ashley har länge varit starka stilikoner samt en inspirationskälla för modemedvetna tjejer. De är duktiga designers som nyligen vann den prestigefyllda utmärkelsen ”CFDA Womenswear designer of the year award” för sitt märke The Row. Samarbetet med Mary-Kate och Ashley har varit en sann glädje och vi är väldigt entusiastiska över våra kollektioner, säger Martin Lien, marknadsdirektör på Bik Bok.

Sofis modes expert Nina Johansson tror att många modeintresserade kommer jubla över samarbetet.
– Mary-Kate och Ashley har ett stort inflytande på hur vi klär oss i dag och deras egna designmärken går från klarhet till klarhet. Att Bik Bok väljer att följa upp sitt samarbete med Whitney Port med tvillingarna Olsen visar på trendkoll och stor förståelse för sin målgrupp.

Källa: Aftonbladet.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.