Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Så fyndar du på rean

Så fyndar du på rean Nyheter om kläder
Sommarrean är i full gång. Vissa butiker har redan sänkt priset med upp till 75 procent. - Svenskarna är reasugna. Det finns en förväntan på att man ska kunna gå ut att göra fynd och det kommer man att kunna göra så klart.

I Weekdays skyltfönster hänger mängder av orange skyltar som anger att man redan sänkt priserna med upp till 75 procent. Men även om vissa klädföretag väljer en aggressiv reataktik med låga priser från start tror inte Linda Hedström att vi får se en lika omfattande rea som i fjol. Detta trots att kläd- och skobranschens försäljning gick trögt i början av året.

Enligt Stilindex sjönk klädhandeln i april med 12,4 procent jämfört med samma månad förra året. Motsvarande siffra för försäljningen i skobutikerna visade en minskning med hela 20,6 procent. En av anledningarna är att fler företag väljer att tjuvstarta sommarrean.
- De senaste åren har vi sett att man börjar med sommarerbjudanden, lagerrensingar och andra typer av erbjudanden. Tyvärr innebär det att man vattnat ur begreppet rea när det kommit så mycket annat i stället, säger Linda Hedström.

Källa: Expressen.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.