Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

M.I.A versus Versace

M.I.A versus Versace Nyheter om kläder
Förra november läckte nyheten ut om att artisten M.I.A höll på att skapa en hemlig kollektion tillsammans med Italienska Versace. Nu visar det sig att den mystiska kollektionen är en kapsyl kollektion för märkets underlinje ”Versus”.

Ja, ni vet de där typiska plaggen eller accessoarerna som man kan köpa på gatan och på olika marknader som ser ut som Versace plagg men som är fejk.

I förra veckan sa Donatella Verscade såhär till WWD om samarabetet.”Jag älskar energin i streetstyle modet, så när M.I.A. föreslog att vi skulle exponera frågan om förfalskade Versace bitar genom att skapa ett samarbete som inspirerats av dessa händelser tyckte jag det var en otrolig idé. Och kunde självklart inte tacka nej”

Så med andra ord ska kopior bli original. Lite snurrigt men inget som förvånar oss när M.I.A har ett finger i spelet. Den frispråkiga artisten är känd för skapa höjda ögonbryn både inom musiken och mode. ”Versace design har alltid kopierats men nu är det istället Versace tur att kopierar kopiorna, så de som kopierar måste kopiera kopian,” berättade M.I.A humoristiskt för WWD.

Om två dagar slår kollektionen ner i butikerna och vi väntar med spänning på resultatet. Men till dess spanar vi in de rörliga kampanjbilderna du kan se här nedan.

Källa: Metro.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.