Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

De var bäst klädda på Nobelfesten

De var bäst klädda på Nobelfesten Nyheter om kläder
Festernas fest gick av stapeln igår och självklart har CHICs chefredaktör Charlotta Flinkenberg noga gått igenom gästernas outfits. Tyvärr var varken kronprinsessan Victoria eller prinsessan Madeleine med i år, men en del vackra klänningar fick vi ändå ta

Drottning Silvia
När ingen av döttrarna var där såg drottningen till att visa var klädskåpet ska stå. I vackert hallonröd klänning från Armani Privé med utsökt dekorerade ärmar var hon Nobelfestens självklara vinnare. Extrapoäng för monokroma accessoarer i matchande hallonrött siden. Volangerna hade kunnat bli trista, men då de är lite asymmetriska skapar de ett spännande fall.

Joy Hirsch
För att sticka ut på Nobelfesten gäller det att välja starka färger. Joy bär upp denna purpurkreation på ett oerhört lyckat vis. Enkel men samtidigt annorlunda med handskarna som inte är handskar utan "armvärmare" och den höga ringningen är classy. Liiitet minus för svarta tunna strumpbyxor som kikar fram där i hennes peeptoepumps. Clutchen är också lite för krånglig till den där spektakulära klänningen. Men klänningen är så smashing att jag förlåter henne för den missen.

Ebba Von Sydow
Djärvt men ändå stilfullt. Överdelen är som ett smycke och Ebbas hår är verkligen superfint åt ena sidan. Snyggt fall i klänningen också men jag tycker ändå det är synd att midjan inte markeras, det blir väldigt rak silhuett helt enkelt.

Källa: Chic.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.