Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Carl Philip ger sig i modebranschen

Carl Philip ger sig i modebranschen Nyheter om kläder
Urban Elegans var ledorden när prins Carl Philip Bernadotte tillsammans med Oscar Kylberg formgav lättviktsjackan som landar i butik 13 mars. I starka färger har man tagit fram en dunjacka i dam- och herrmodell.

Från inredningsdetaljer till kläder.
Prins Carl Philip fortsätter sin designbana och lanserar för första gången kläder som han varit med att formgiva. För svenska varumärket A-one som nu återlanseras har prinsen tillsammans med Oscar Kylberg tagit fram en färgstrak dunjacka med funktionalitet och avslappnad elegans i fokus.
- Lättviktsjackor i dun har blivit omåttligt populära på senare tid så lanseringen ligger rätt i tiden. När det gäller den här typen av jackor är vi vana vid att se sömmarna på tvären så att i stället lägga dem på längden är ett smart sätt att sticka ut ur mängden, säger modeexperten Emma Danielsson om jackan och fortsätter:
- Det här är jackor som kan anpassas till olika stilar och som därför kan bäras av de flesta beroende på hur man matchar. Att man använt kontrastfärger på dragkedja och resårer gör dessutom att färgställningarna blir lite mer intressanta.

Jackorna finns på MQ från 13 mars och kostar från 1995 kronor. Planering för en höst- och vinterkollektion är redan igångsatt.

Källa: Expressen.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.