Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Angelica Blick för Bikbok

Angelica Blick för Bikbok Nyheter om kläder
Omåttligt populära bloggaren Angelica Blick, 22, har designat en exklusiv kollektion för Bik Bok. Kollektionen består bland annat av en röd långklänning, korta cityshorts med en tillhörande jacka i storblommigt.

– Mina förhoppningar är att folk ska se att det är "jag" - att det skriker Angelica Blick om det. Jag älskar min kollektion så självklart skulle det vara fantastiskt om även mina läsare och personer som ser den i Bik Bok-butikerna älskar den lika mycket som jag! Drömmen vore att få se folk på stan använda mina plagg. Då kommer jag garanterat springa fram och ge dom en kram och fråga om jag kanske får ta en bild, berättar Angelica och skrattar.

Om inspirationen till kollektionen säger Angelica:
– Jag inspireras alltid av allt - från alla möjliga håll. Men först och främst har jag låtit mina egna tankar och idéer flöda i det här samarbetet! När jag började arbeta med kollektionen ville jag skapa något som stack ut men som ändå fungerar att använda till vardags. Det är mycket asymmetriska linjer, edgy detaljer och mönster - men också en del klassiska plagg som fungerar vid alla tillfällen, året om.

Bik Bok by Angelica Blick lanseras i utvalda butiker och på bikbok.com 26 april. Priserna ligger på från 49 kr för de billigaste accessoarerna till 899 kr för de dyraste plaggen.

Källa: Chic.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.