Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Alexander Wang designar för HM

Alexander Wang designar för HM Nyheter om kläder
Nu avslöjar H&M sitt nästa designersamarbete. Den amerikanske modeskaparen Alexander Wang.ska göra en kollektion för klädjätten. – Arbetet med deras team är en spännande, rolig process, säger han i ett uttalande.

Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Versace och Roberto Cavalli har gjort det. Nu slår den amerikanske designern Alexander Wang och H&M sina påsar ihop. Nyheten om samarbetet, som är klädjättens första med en amerikansk designer, avslöjades i natt.

Alexander Wangs kollektion för H&M, som kommer att innehålla både kläder och accessoarer för kvinnor och män, lanseras i början av november.
– Det är en ära att vara en del av H&M:s designersamarbeten. Arbetet med deras team är en spännande, rolig process. De är väldigt öppna för att tänja på gränser, säger Alexander Wang i ett pressmeddelande.

Han menar att det är ett bra sätt för en bredare publik att få ta del av hans kreationer. Margareta van den Bosch, H&M:s kreativa rådgivare, är också glad över samarbetet.
– Alexander Wang är en av de viktigaste rösterna inom mode i dag. Han förstår precis vad folk vill bära och gör det med en energi och passion som smittar av sig. Det känns fantastiskt att få samarbeta med honom i år, säger hon i pressmeddelandet.

Källa: Aftonbladet.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.