Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Rebecca Stellas nya kollektion

Rebecca Stellas nya kollektion Nyheter om kläder
on är modemusan och multitalangen som gjort det mesta, från nattklubbschefande till musik och tv. I maj släpper Rebecca Stella Simonsson sin femte kollektion för Nelly.

Vi henne för en fredagsintervju!

Vem är du?
– Rebecca Stella Simonsson, 28 år från Borås. Jobbar med kläder, musik och tv – tre saker jag älskar!

Beskriv din stil!
– Jag älskar skinnbrallor, leggings, höga klackar, sneakers med kilklack, stora glajjor och glamourösa väskor.

Vad skulle vi aldrig hitta i din garderob?
– Är det något jag har lärt mig så är det att man aldrig ska säga aldrig.

Vad är det knasigaste vi hittar i din garderob?
– Finns så mycket, trots otaliga rensningar. Men jag tror att mina hängselbyxor från Jeremy Scott vinner. De har säkert 40 nallebjörnar fastsydda på sig. Helt magiska. Jag bar dom i ett program som heter Extra Extra på TV3 för ungefär två år sedan.

Vad är ditt drömköp just nu?
– Jag har alltid köpt det jag verkligen velat ha, men listan kan nog bli full snabbt igen! Dock så älskar jag min nya gråbeige Chanel-väska i modellen ”Boy”, den var efterlängtad!

Vilket modeögonblick är ditt livs bästa? Och värsta?
– Jag blir lika glad varje gång mina fantastiska läsare nominerar mig och ser till att jag vinner fantastiska priser, till exempel som på Chic-galan där jag blev röstad till ”Årets chicaste fashionista”. Något jag är mindre stolt över är första gången jag gick på Grammisgalan och fick tag i en spraytanburk för mycket innan…

Vad händer i ditt liv just nu?
– Den femte maj släpper jag min nya singel ”Do it again”, och nionde maj släpps musikvideon till den. Därefter, den 14 maj släpper jag min femte kollektion för Nelly under namnet ”Rebecca Stella for Nelly”. Otroligt kul, framförallt att få göra musik som går hand i hand med kollektionen. Jag är väldigt stolt och hedrad över att Nelly vill satsa så pass mycket!

Källa: Aftonbladet.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.