Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Olivia Palermos oväntade bröllopskläder

Olivia Palermos oväntade bröllopskläder Nyheter om kläder
Efter alla bröllopsryktena – nu har tv-stjärnan Olivia Palermo gift sig med pojkvännen Johannes Huebl. Och överraskade alla med sitt ovanliga klädval.

Förra veckan ryktades det att tv-profilen och stilikonen Olivia Palermo och den tyske modellen Johannes Huebl hade gift sig i smyg i stadshuset i New York. Tidningen New York Post skrev att paret, som egentligen hade planerat ett storslaget höstbröllop på St Barths, blev tvungna att skjuta fram ceremonin på grund av visumproblem. Eftersom Huebl lämnade sin agentur förra året och inte har någon ny skulle han enligt en källa i tidningen fått beskedet att han måste lämna landet i september.

En talesperson för Olivia Palermo förnekade både visumproblem och att paret hade gift sig, men meddelade att ett bröllop skulle ske i juni. Och bara ett par dagar senare, lördagen den 28:e, slog de till.

Paret, som dejtat i sex år, sa ja till varandra inför familj och vänner i en park i Bedford, New York. På sin hemsida berättar Olivia Palermo om ceremonin:
– Vi ville verkligen hålla den här underbara dagen väldigt privat och göra den speciell för oss och vi njöt av dagen tillsammans med våra familjer och två vänner. Bedford är en sådan fantastisk och romantisk plats på landet, säger hon på sajten.

Olivia Palermo visade även upp sina bröllopskläder som genast väckte stora reaktioner. Den hyllade stilikonen bytte nämligen ut den traditionella gräddbakelsen – mot shorts. Som hon stylade med en enkel krämvit kashmirtröja och en stor tyllkjol med hög slits – alla tre från favoritdesignern Carolina Herrera. Och som ”någonting blått” valde hon de berömda blå Manolo Blahnik-skorna från ”Sex and the city”-filmen som Carrie Bradshaw bar när hon äntligen fick sin Mr Big. Passande nog även det i en väldigt enkel borgerlig ceremoni.

Men ni som tyckte ni att Olivia Palermos giftermål var lite väl minimalistiskt och längtar efter något mer storslaget – det kommer mera! Hennes talesperson har avslöjat för New York Post att paret ”planerar att göra något mycket större längre fram”. Och på sitt Instagramkonto skrev Johannes Heubl att ”Part 1 - Civil Wedding, we did it!!”. Så nu ser vi fram emot del två!

Källa: Aftonbladet.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.