Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Cheap Monday ger bort 10 000 par jeans

Cheap Monday ger bort 10 000 par jeans Nyheter om kläder
Framgångssagan Cheap Monday startade 2004 och nu firar jeansmärket sitt tioårsjubileum världen över. Den 10 oktober kommer de att öppna tio pop-ups på tio olika platser – i tio minuter. På den korta tiden planerar märket att skänka bort 10 000 par jeans.

Vilka platser som kommer att vara med i firandet avgörs genom en omröstning på företagets hemsida. Men för att lägga vantarna på ett par jeans krävs en motprestation – att sprida märket i sociala medier, till exempel genom att gilla Cheap Monday på Facebook, hashtagga märket eller nämna det på Instagram.

– Eftersom våra kunder och fans runt om i världen är mycket viktiga för oss vill vi belöna dem för deras engagemang. The 10 Minute Pop-Up är vårt sätt att tacka dem för all lojalitet, kärlek och uppmärksamhet som vi har fått under våra första tio år, säger Carl Malmgren, Denim Designer på Cheap Monday, i ett pressmeddelande.

Den 17 september börjar omröstningen på företagets kampanjsida som avgör vilka städer som får besök av en pop-up och resultatet presenteras en vecka innan de öppnar.

Källa: Aftonbladet.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.