Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Nu kommer selfiehatten

Nu kommer selfiehatten Nyheter om kläder
Den så kallade selfiepinnen, eller "selfie stick" som den heter på engelska, blev snabbt en stor succé. Nu kommer selfiehatten! Det var under London Fashion Week som teknikföretaget Acer presenterade denna.

En rosa sombrero med inbyggd surfplatta designad av Christian Cowan-Sanluis. Christian har tidigare skapat kreationer åt bland andra Lady Gaga och Rita Ora. Hatten går att rotera 360 grader, så att du enkelt ska kunna hitta din bästa vinkel.
– Med hatten ville vi ta ett element från min senaste kollektion och integrera med ett tidstypiskt fenomen som selfien. Många som tar selfies kämpar med att utnyttja kamerans fulla potential när de håller mobilen med handen. Hatten hjälper till att ta den bästa bilden, oavsett om det är en söt, sexig eller rolig, förklarar Christian.

Selfiehatten finns endast att specialbeställa i London för 599 pund, vilket motsvarar ca 7 000 kr, men då ingår även en surfplatta. Som en del av designsamarbetet har Christian även skapat tio stycken rosa fodral till surfplattor i samma stil. Vi gissar att Lady Gaga kommer vilja ha ett av dem.

Källa: Chic.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.