Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Madelene Billman för Rut&Circle

Madelene Billman för Rut&Circle Nyheter om kläder
Modebloggaren Madelene Billman har designat en höstkollektion för det Göteborgsbaserade märket Rut&Circle. Kollektionen lanseras 2 oktober och består av 15 plagg och accessoarer med inspiration från Madelens egen stil. Priserna ligger på mellan 99 och 699

– Att få göra en kollektion har alltid varit en stor dröm så när Rut&Circle kontaktade mig i slutet av sommaren förra året kunde jag nästan inte tro att det var sant. Jag är väldigt taggad inför kollektionsläppet och ser fram emot att se folk bära plagg som jag har skapat, berättar Madelene.

Inspirationen har Madelene hittat i London som är en av sina favoritstäder. Färgskalan går från grått och svart till marinblått, vinrött och guld.
– Det första plagget som jag skissade upp var ett plagg som jag länge hade velat ha själv, men inte kunnat hitta. Sedan skapade jag kollektionen kring det plagget.

Vilket plagg var det?
– Jag har länge velat ha en guldkappa men inte hittat någon. Det gick så långt att jag började att leta i second hand butiker utan att lyckas. Så när jag fick chansen så var det just det plagget som fick ligga längst upp på listan.

Vilket är ditt favoritplagg ur kollektionen?
– Egentligen har jag flera plagg, men om jag måste välja ett så skulle det bli guldkappan eftersom att den känns så mycket jag.

Källa: Chic.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.