Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Världens dyraste underkläder

Världens dyraste underkläder Nyheter om kläder
Victoria's Secret tar varje år fram en juvelbeströdd behå med namnet "Fantasy Bra" inför sin stjärnspäckade modevisning i december. I år har de för första gången tagit fram två exemplar.

De kommer att bäras av de brasilianska modellerna Adriana Lima och Alessandra Ambrosio, båda 33.
– Alessandra och jag har alltid så roligt tillsammans. Några av de bästa ögonblicken är när vi bara har roligt framför kameran. Under allt hår och smink är vi bara två fåniga tjejer från Brasilien som alltid får varandra att skratta, säger Adriana Lima.

Juveleraren Pascal Mouawad har varit ansvarig för de spektakulära kreationerna sedan starten 2001. Den första behån var värd 12,5 miljoner dollar (ca 92 miljoner kronor) och bars av Heidi Klum. Årets modeller är värda 2 miljoner dollar styck (ca 15 miljoner kronor) och tillverkade i 18 karat guld med 16 000 diamanter, safirer och rubiner - alla ditsatta för hand. De tog totalt 1380 timmar att tillverka, vilket motsvarar nästan två månader dygnen runt.

Victoria's Secrets modevisning brukar alltid gå av stapeln i New York, men är i år flyttad till London för första gången. Den visas på CBS den 9 december och på TV3 på juldagen.

Källa: Chic.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.