Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Rihanna i stort designsamarbete

Rihanna i stort designsamarbete Nyheter om kläder
Utbudet av träningskläder har den senaste tiden exploderat och nu vill vi mer än gärna klä oss snyggt även på gymmet. Ett märke som går ut offensivt är Puma som rekryterar Rihanna.

Superstjärnan kommer både att vara ambassadör för Pumas träningskläder för kvinnor, men även sätta sin prägel på kollektionen som creative director för samma linje.

Rihanna är känd för att vara snabb med nya trender och att våga gå sin egen väg. I samarbetet hoppas Puma att hennes personliga stil och kreativitet ska lysa genom till kollektionen samt att designen ska tillföra något nytt och nytänkande. Sedan tidigare är Usain Bolt och Sergio Aguero kända ansikten för varumärket men de har sökt efter rätt profil för kvinnliga träningskläder.

– Det är roligt att hitta ett märke som firar styrka och individualitet. Jag kunde inte tänka mig en bättre partner att samarbeta med som creative director. Jag ser fram emot att se vad Puma och jag kommer att göra tillsammans.

Rihanna är inte ensam om att se fram emot att se resultatet, det gör vi också! Men vi får vänta ett tag till, hon sätter sig vid designbordet först i början av januari.

Källa: Damernas värld.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.