Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Ida Sjöstedts nya designsammarbete

Ida Sjöstedts nya designsammarbete Nyheter om kläder
En glamorös julkollektion som andas vinterfest – det är temat för Ida Sjöstedts nya designsamarbete med Ellos. Inspirationen till kollektionen har Ida Sjöstedt hämtat från New Yorks fashionabla Upper East Side, kryddat med art deco och influenser från kla

Ida Sjöstedt, som designade prinsessan Sofias bröllopsklänning förra året släppte sin första kollektion för budgetkedjan Ellos i våras. Nu är det dags för kollektion nummer två – den här gången på temat vinterfest.

Julkollektionen består av klänningar, accessoarer och skor. Ellos själva beskriver plaggen som glamorösa, lyxiga och lekfulla och i en eklektisk materialmix med bland annat paljettbroderad spets och sammet. Nytt för den här kollektionen är att den också innehåller plagg för barn.

Vi är så stolta och glada över att göra ett samarbete med Ida Sjöstedt som sträcker sig från barnklänningar till plusstorlekar. Det är en fantastisk festkollektion som bejakar drömmar hos både flickor och kvinnor då kollektionen har den rätta lyxiga känslan som passar till vinterns alla fester, säger Li Gadd Dackås, designchef för Ellos modekollektioner.

Klicka på rubriken för att komma till artikeln och se bilder på kollektionen.

Källa: Damernas Värld.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.