Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Ivanhoe

När du väljer sportplagg från Ivanhoe, väljer du design baserat på professionell erfarenhet.

Ivanhoe grundades i Gällstad, i den svenska textilindustrins vagga. Här, bland djupa skogar, porlande bäckar och spegelblanka sjöar, har människor tillverkat kläder i århundraden. Våra förfäder efterlämnade en rikedom av hemligheter och kunskap om tillverkning, material och metoder för att få ut det mesta av ett tyg. Vi har fortsatt att hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna och materialen.

När Ingemar Stenmark regerade i världens skidbackar på sjuttiotalet, var Ivanhoes tröjor en modefluga. De mest sofistikerade modellerna hade förstärkningar av skumgummi i ärmarna för att mildra stötarna mot slalompinnarna. Vi var först med att erbjuda fodrade tröjor och bland de tidigaste att använda materialet Windstopper.

Dagens innovativa och funktionella sportmode från Ivanhoe tillverkas fortfarande i vår egen fabrik. Vi vill behålla full kontroll, från valet av garn och tråd ända fram till det färdiga plagget. När du väljer sportplagg från Ivanhoe, väljer du design baserat på professionell erfarenhet. Det handlar i slutändan om detta: kläder från Ivanhoe förhöjer din upplevelse, oavsett om du spelar golf, åker skidor eller bara tar det lugnt.

Kläder.nu kategori: Sport.