Kläder.nu och Martina testar Cubus

Jag har testat att beställa från Cubus nya webbutik.

Cubus är en av Norges största klädkedjor. Du hittar trendiga plagg till bra kvalitet och schysta priser. Det finns runt 300 butiker runt om i norden och för bara ett par veckor sedan så öppnade de även en webbutik.

Du hittar kläder för dam, herr och barn. I deras butiker har det även ett rätt brett sortiment av kosmetika men på nätet har man valt att inte sälja det.

Webbutiken känns enkel att använda med tydliga kategorier, så du får en bra överblick över utbudet.
Martina testar Cubus
Jag klickar mig runt och tycker att sortimentet känns lite snålt om man jämför med deras fysiska butiker. Möjligt att detta kommer att förändras längre fram - det är som sagt en alldeles nyöppnad butik.

Precis som i deras butiker så har de generösa kampanjer som är värt att hålla utkik efter. När jag gjorde min beställning fick jag 20% rabatt på hela ordern. Det är inte fel!

Martina testar Cubus
Efter att ha kollat igenom shoppen så hittade jag en blus, kofta, mössa, strumpor, strumpbyxor och en barnpyjamas som jag stoppade i varukorgen.

/ Bilderna på plaggen visar fram- och baksida. Det man kan sakna är att få se hur kläderna ser ut på en verklig person för att få en bättre bild av hur de ser ut.

På Damavdelningen är storlekarna angivna i antingen S-XL eller 34-44. På barnavdelningen är det som vanligt indelat efter längd (52-164 cm).

I kassan så fungerar det som i de flesta webbutiker. Har du handlat tidigare så kan du logga in med dina uppgifter. Som ny kund får du fylla i allt info som behövs. När det kommer till betalningsätt så finns det bara ett - kontokort.

Fraktavgiften får du betala 49 kr för såvida du inte handlar över 600 kr, då bjuder Cubus på frakten. Den normala leveranstiden är 3-6 arbetsdagar. Efter en vecka fanns mitt paket att hämta på Posten.

Kläderna såg precis ut som jag hade väntat mig. Inga överraskningar. Färgerna stämde överens och de såg ut som bilderna hade visat.

De mysiga strumporna som jag klickade hem var i one size. Det är alltid lite av en chansning. Dessa var lite väl stora på mina fötter. På resten av min beställning så stämde storlekarna bra överens med vad jag brukar ha.
www.cubus.se

Skulle du vilja byta eller returnera något så har 30 dagar på dig. Du kan antingen skicka tillbaka plaggen eller gå till närmsta fysiska butik och lämna igen där. Glöm inte att ta med dig kvittot som du fick skickat till din mail. Vid retur till e-butiken så får du betala frakt på 49 kr.

Sammanfattningsvis så är jag nöjd med mina köp från Cubus webbutik. Det gick smidigt och jag fick det jag hade väntat mig. Inget krångel och det gick hyfsat snabbt att få paketet. Om man ska vara petig så tycker jag att de kan bredda sitt utbud och erbjuda fler än ett betalningssätt. Annars rekommenderar den som är shoppingsugen att göra ett besök i deras webbutik.

Sammanfattning
Webbshop: http://www.cubus.com/sv/
Valuta: Svenska kronor
Frakt: 49 kr (fri frakt över 600 kr)
Betalning: Kort
Tull: Nej, ingen tullavgift tillkommer
Leverans: En vecka (3-6 arbetsdagar)


Martina
Kläder.nu Trend

Kläder.nu testar Cubus

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, layout, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 4
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 4
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 4
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 4

Totalupplevelse: 4

Kontakta Martina
Publicerad: 2013-12-18 Tipsa en vän om den här artikeln
Kommentarer (0)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:
 Kontrollfråga: vad är två + två?  Kontrollfråga för att unvika massinlägg.
Skriv in svaret på frågan i siffror.
Kommentar:

Hemsida:
 Valfritt - ange webbadress till din blogg, Facebooksida eller hemsida
Jag vill ha mail om kommande tävlingar & nyheter på Kläder.nu

Läs fler tester