Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Kläder.nu och Anna testar GAP

Kläder.nu och Anna testar GAP Kläder.nu testar
Jag har testat att beställa kläder från Gap:s europeiska webshop.

Gap.eu är det amerikanska klädmärket Gap:s europeiska webshop. De har funnits i USA länge men har ganska nyligen börjat skicka inom EU från Storbritannien.

I webshoppen finner man framförallt snygga baskläder till bra priser för dam, herr och barn.

Sidan är enkel att använda då den är lättnavigerad, har stilren design och är väldigt pedagogisk. Det finns både över- och underkategorier som gör det enkelt att hitta och det behövs inte många klick för att hitta det man söker.

När det kommer till storlekar stämmer de väl överens med deras storleksguide. I den finns måtten på plaggen i både centimeter och inches samt ”översatta”
Anna testar GAP
till amerikanska, brittiska och universella (XS-XL) storlekar.

Mäter man rätt och utgår från sin svenska klädstorlek ska det inte vara några problem med att hitta rätt storlek.

Det finns endast ett betalningssätt och det är med kort. Pengarna dras direkt vid beställning och då får man en orderbekräftelse skickad till sin e-post.


Herrtröjor från GAP
Fraktkostnaden till Sverige ligger på 6-10 pund (ca: 65-105 kr), oavsett hur mycket man beställer för, och eftersom beställningarna skickas från Storbritannien tillkommer inga tullavgifter.

Leveranstiderna varierar normalt från 2-3 dagar till länder utanför Storbritannien. Själv fick jag min order efter två dagar och den levererades fram till dörren av DHL.

Ett stort plus är att man vid beställning får ett mail av Gap
där man får ett ”tracking number” så att man kan följa sitt paket och på så vis vet när det anländer.

Jag var väldigt nöjd med min beställning så jag behövde inte returnera något men om man behöver det finns det tydlig information om hur man går tillväga på hemsidan. Man har 30 dagar på sig att returnera varan och det är köparen själv som står för returkostnaden.

Jag beställde ett stort paket med baskläder åt mig och min sambo och vi var nöjda med allt. Själv valde jag ett par ”Always skinny”-jeans samt en playsuit och kvalitén känns bra och det är väldigt fina basplagg.

Det är billigt att handla från Gap och särskilt nu när pundet står så pass lågt gentemot kronan. Man kan göra riktiga fynd och de har oftast rea där det finns
www.gap.eu
gott om storlekar på plaggen, så den känns inte alls utplockad.

Playsuit från GAP Avslutningsvis kan jag säga att jag är väldigt nöjd med min beställning från Gap. Webshoppen är enkel att använda, betalningen går smidigt, frakttiderna är nästan löjligt snabba och kläderna håller god kvalité trots låga priser.

Det enda jag kan ha att anmärka på är att det skulle vara roligt med lite färg och några festplagg på sidan men det kanske kommer i framtiden. Jag kommer ändå att beställa från Gap.eu igen för deras baskläder, särskilt deras stuprörsjeans, sitter bra och är väldigt prisvärda.


Anna
annawii.devote.se

Kläder.nu testar GAP

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, layout, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 4
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 5
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 5
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 5

Totalupplevelse: 4,5

Kontakta Anna

Kläder.nu kategori: Kläder.nu testar.