Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Kläder.nu och Martina testar Lindex Shop Online

Kläder.nu och Martina testar Lindex Shop Online Kläder.nu testar
Jag testade att handla från Lindex webbutik både till mig och dottern.

Martina testar Lindex Lindex är en av norra Europas ledande modekedjor. Deras sortiment innehåller kläder, underkläder och accessoarer för både dam och barn.

Deras butiker finns väl utspridda över hela landet och sedan 2007 finns deras kläder även att handla via nätet.

Under våren har klädkedjan bland annat lockat med samarbeten med stjärnstylisten Rachel Zoe och svenska designern Ewa Larsson.

Lindex webbshop är indelad i kategorierna dam, underkläder och barn. När du valt någon av dessa dyker en rad underkategorier fram. Sidan är snygg och lätt att navigera runt på.

Storlekarna anges i europeiska storlekar (36-46 och XS-L) för dam och efter längd på barnavdelningen (50-170). De har även en avdelning för generösare storlekar (L-3XL).

Martina beställer barnkläder Du kan se deras senaste kampanjklipp och en del behind the scene på deras YouTube-kanal.

Lindex inriktar sig mycket på basplagg men blandar upp dem med trendplagg. Det stämmer även in på barnavdelningen. Där mixas enklare kläder med mönstrade och lekfulla plagg.

Om du blir medlem i deras kundklubb så skickar de regelbundet hem erbjudanden och rabattkoder som brukar fungera lika bra i butik som online.

Du kan välja mellan att betala med bankkort, postförskott, direktbetalning från bank, presentkort eller med Lindex Club-konto.

Lindex erbjuder öppet köp i 30 dagar. Gör du returen i en butik kostar det ingenting. Väljer du istället att skicka tillbaka ordern så tar de ut en returavgift.
Jag beställde en kjol till mig själv och lite nytt till dotterns garderob. Ungefär en vecka efter att jag gjort beställningen så fanns det att hämta på Posten.

Frakten gick loss på 59 kr. Du kan också välja att hämta ut din beställning hos närmsta Lindex-butik. Då tillkommer endast en expeditionsavgift på 19 kr.
www.lindex.se

Kjolen som jag beställde var stor i storleken och passade inte. Så jag tog med mig kjolen och följesedel till min Lindex-butik i stan. Där gick det alldeles

Martina testar Lindex Online Shop
utmärkt att både byta eller göra ett återköp. Snabbt och smidigt! Förutom storleksproblemet så var jag nöjd med den. Välgjord och i fint material.

Barnkläderna var i lagom storlek och stämde bra överens med bilderna på nätet. Av tidigare erfarenhet vet jag att Lindex barnkläder har en tendens att bli tvättnoppiga efter ett par tvättar. Jag hoppas att de här plaggen kommer att klara sig ett tag. Efter första tvätten så är i alla fall både färg och form super.


Sammanfattningsvis så är jag väldigt nöjd med beställningen. Lindex har snygga kläder till schyssta priser. Sedan håller de kanske inte för evigt. Den smidiga service som jag fick när jag skulle byta plaggen får de en extra stjärna i kanten för.

Martina
Kläder.nu Trend

Kläder.nu testar Lindex Shop Online

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, layout, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 4
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 4
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 5
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 3

Totalupplevelse: 4

Kontakta Martina

Kläder.nu kategori: Kläder.nu testar.