Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Kläder.nu och AnnaWii testar Fashionpash.com

Kläder.nu och AnnaWii testar Fashionpash.com Kläder.nu testar
Jag har testat att beställa kläder från Fashionpash.com.

Fashionpash.com är en nystartad internationell webshop med fotfäste i Sverige. I deras webshop finner man allt från trendiga damkläder och snygga skor till vackra smycken och accessoarer.

Deras webshop är ljus och luftig vilket jag tycker är ett stort plus då den känns lättöverskådlig och snäll för ögonen.

De har även tydliga kategorier, både för kläder samt för mer matnyttig information, som gör det enkelt att hitta det man söker efter.

När det kommer till storlekar har de ingen vanlig generell storleksguide utan måtten står under respektive plagg. Det kan vara bra då olika plagg kan ha olika mått men däremot finns det inga mått för skor, vilket var det jag beställde.
Anna shoppar från Fashionpash.com

Nu passade mina skor men de är snäppet mindre än svenska storlekar så skomått eller åtminstone en fingervisning om storlekarna skulle uppskattas.

Anna testar Fashionpash.se Betalning sker via Payson eller Paypal och det tycker jag är bra eftersom det är säkra och trygga betalningssätt. Pengarna dras direkt vid köp och då skickas en orderbekräftelse till den e-post man angett.

Fraktkostnaden ligger på 69 kronor till Sverige och handlar man över 1200 kronor bjuder företaget på frakten. Det tillkommer inga tullavgifter eftersom företaget ligger i Sverige.

Leveranstiderna anges under respektive produkt i webshopen och de är ganska långa. Under de produkter jag beställde stod det 10-15 dagar och det tog exakt 15 dagar så räkna med att det tar tre veckor.

Något som jag kan sakna hos Fashionpash är att jag inte fick något ”tracking number” vid min beställning. Det hade varit skönt att kunna följa paketet när leveranstiden är så lång så att man slipper maila företaget och fråga vart paketet är.

Jag beställde ett paket med två par skor åt mig själv och jag är nöjd med båda paren. Kvalitén känns bra för det priset jag betalade och jag fick även med extraklackar till det ena paret i fall en omklackning skulle behövas.
När det kommer till utseende och produktbilder blev jag positivt överraskad då skorna ser exakt ut som på produktbilderna både i färg och modell.

Jag är nöjd med produkterna jag beställde så jag kommer inte att behöva returnera något. Vill man göra det finns det instruktioner på hemsidan och man har 14 dagar på sig att returnera sina varor och kunden står då för returfrakten.
www.fashionpash.com

Avslutningsvis kan jag säga att jag är nöjd med min beställning från Fashionpash då skorna är fina och de höll leveranstiden.

Anna testar skor
Dock saknar jag det där ”lilla extra” med servicen (det tog lång tid för dem att svara på mail) samt ”tracking numbers” men det kommer säkert med tiden.

Jag tror att de har potential att bli en riktigt bra webshop då de verkar ha en stark trendkänsla och jag lär garanterat beställa därifrån igen!Anna
annawii.blogg.se

Kläder.nu testar Fashionpash.com

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, layout, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 4
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 4
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 3
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 4

Totalupplevelse: 4

Kontakta Anna

Kläder.nu kategori: Kläder.nu testar.