Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Kläder.nu och Anni testar Warehouse

Kläder.nu och Anni testar Warehouse Kläder.nu testar
Jag har testat att beställa kläder från den brittiska webshopen Warehouse.

Warehouse är en brittisk kedja som startade sin första butik i London 1976. I butiken hittar man damkläder och accessoarer till hög kvalitet.

Den största delen av sortimentet är i skinn, mocka, cashmere osv, men de har även en del plagg i skinnimitation. Priset är satt efter material och en topp eller klänning kostar från 400 kronor och en väska från 500 kronor.

Jag hade länge varit inne och spanat i Warehouse sortiment och beklagat mig över att de inte levererar till Sverige. Men nu äntligen kan även vi svenskar beställa från shoppen!

Webshopen påminner om majoriteten brittiska webshopar och är lättnavigerad med tydliga kategorier. Man kan inom de olika kategorierna även välja att shoppa från
Anni testar Warehouse
olika kollektioner och trender för att lättare hitta den stil på kläderna man söker.

På varje produktsida hittar man en beskrivning, färg, tvättråd, storlek, storleksguide, leveransinformation och returinformation. Priset anges i Euro.

Anni handlar från Warehouse Det finns många bilder på plagget, både på modell och i olika vinklar, du kan också välja att zooma in bilderna. På vissa produkter kan man även se ett videoklipp på plagget.

Betalning sker med kontokort och du kan välja att bli medlem eller snabbshoppa utan medlemskap, medlemskapet kostar inget.

Efter beställningen får man ett bekräftelsemail till den mailadress man angett, man får också ett mail när varan skickats från lagret.

För oss i Sverige finns endast ett fraktalternativ som kostar 9,99 Euro (88,25 kronor).

Leveransen tar 7-10 dagar enligt hemsidan utan söndagen inräknad. Jag beställde fredag den 22 juli och fick mitt paket 3e eller 4e augusti, vilket betyder att jag fick vänta 11-12 dagar. Jag antar därför att de räknar med att leveransen till Sverige tar 7-10 dagar, sedan tillkommer tiden för postens hantering.

Vill man returnera något ska man göra det inom en månad för varor till ordinarie pris eller 14 dagar för reavaror, dock gäller returrätten inte på smycken.

Returen skickas till butiken tillsammans med en retursedel som finns på orderbeviset med din beställning. Jag kan dock inte hitta någon information om returkostnaden på hemsidan.

Jag beställde en topp som jag hittade på rean. Jag hade gärna beställt mer då jag hittade mycket fint, men tyvärr var många storlekar slut på grund av den pågående rean.
www.warehouse.co.uk

Toppen var i riktigt bra kvalitet och jag valde storlek 8 (36) som passar perfekt i storleken på mig som brukar ha 34-36. Totalkostnaden med frakt blev 318 kronor.

Anni shoppar topp

Trots att leveranstiden var ganska lång så är jag nöjd med min beställning och jag kommer förmodligen beställa från sidan igen, eftersom man med stor sannolikhet får vara ensam om plaggen här i Sverige.Anni
annihoney.blogg.se

Kläder.nu testar Warehouse

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, layout, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 3
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 5
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 4
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 5

Totalupplevelse: 4

Kontakta Anni

Kläder.nu kategori: Kläder.nu testar.