Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Kläder.nu och Amanda testar Stadium

Kläder.nu och Amanda testar Stadium Kläder.nu testar
Jag fick chansen att testshoppa från Stadiums webshop, och så här gick det när jag klickade hem min beställning.

Stadium är Sveriges största sportkedja och har det mesta inom sport och fritid. Kedjan har många butiker över hela landet, men också en välfylld webshop.

Är man på jakt efter träningskläder eller sportartiklar har man definitivt kommit rätt. I webshopen finns nämligen ett stort utbud av träningskläder, sportskor, träningsmaskiner, utrustning och andra tillbehör.

Här kan man också klicka hem allt för såväl skidresan som golfrundan och fotbollsmatchen. Det finns även ett bra utbud av vanliga kläder för både dam, herr och barn.
Amanda testar Stadium

Själva sidan och webshopen är relativt enkel att klicka sig runt på. Man hittar det man letar efter genom olika kategorier och rubriker i vänstermarginalen. Man kan också klicka sig fram genom varumärken om man hellre vill det.

Amanda shoppar från Stadium Storlekarna anges som vanligt så det är inga svårigheter att hitta rätt. Ett tips är också att spana in fliken "Erbjudanden" där man kan hitta varor till riktigt bra kampanjpriser.

Efter att ha surfat runt en stund i webshopen bestämde jag mig för att klicka hem ett par plagg som passar perfekt för träningen. Det blev en rosa och en vit träningstopp från Race Marine.

Jag hittade även ett par enkla svarta träningsbyxor från Stadiums egna märke Soc. Jag passade också på att lägga en rosa vattenflaska från Nike i varukorgen.

Sen var det dags att gå till kassan och betala. Här man kan man välja mellan att betala med kort, genom faktura eller postförskott.

När det gäller leverans finns det två olika alternativ, antingen genom postpaket som levereras hem (kostar 55 kr extra) eller att själv hämta ut det i närmaste Stadium-butik.

Jag valde att betala med kort och sedan själv hämta ut det. Det tyckte jag fungerade jättebra.

Leveranstiden skulle vara 3-5 dagar, men av någon anledning kom inte mitt paket förrän efter 10 dagar, vilket ger ett litet minus av helhetsintrycket.
www.stadium.se
När paketet väl kom blev jag jättenöjd med sakerna som jag hade beställt. De såg ut som jag hade förväntat mig både vad gäller färger och storlekar.

Sportkläder från Stadium

Sammanfattningsvis är jag nöjd med min beställning från Stadium. De har ett stort utbud av träningskläder och sportartiklar, det var lätt att hitta det man letade efter och priserna är helt okej.

Trots att leveransen drog ut på tiden beställer jag gärna från Stadium igen.Amanda
shopping.blogg.se

Kläder.nu testar Stadium

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, layout, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 5
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 4
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 3
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 5

Totalupplevelse: 4

Kontakta Amanda

Kläder.nu kategori: Kläder.nu testar.