Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Kläder.nu och Sandra testar Nelly.com

Kläder.nu och Sandra testar Nelly.com Kläder.nu testar
Jag har fått möjligheten att beställa kläder från den svenska webbutiken Nelly.com och här följer en recension från den upplevelsen.

Nelly är en svensk webshop som i dagsläget är Skandinaviens ledande nätshop vad gäller märkesunderkläder och bikinis.

Nellys sortiment innefattar varor från över 200 olika märken och du kan handla allt från dam/herrkläder till accessoarer och skönhetsprodukter.

Priserna varierar en hel del beroende på varumärke men jag skulle säga att det finns något för alla plånböcker.
Sandra på Dress Like a Princess-bloggen

Sidan har en ganska enkel design och den är uppbyggd på ett bra sätt vilket gör det lätt att navigera sig fram mellan olika kategorier. Om man finner något snyggt som visar sig vara slut i den storlek man söker så finns det två smarta funktioner i:
Nelly.com shop ”liknande varor” och ”andra har också köpt”.

Dessa funktioner fungerar som så att när man kikar på en vara så kommer det upp bilder på liknande varor och varor som beställts i samband med den produkt man tittar på, så det är väldigt svårt att låta bli att klicka hem något.
Det är också väldigt lätt att hitta information om betalningssätt och fraktkostnad etc.

Det finns 4 olika sätt att betala för sig, själv valde jag att betala i förskott med mitt kort och då kostar frakten endast 39 kronor. Denna betalningsmetod fungerade smärtfritt och efter att man valt att gå till kassan var det bara att fylla i de uppgifter som Nelly ville ha.

Det tog 48 timmar från det att jag la min beställning tills dess att paketet låg i brevlådan, så leveranstiden kan man absolut inte klaga på.

Nelly känns väldigt seriöst och de verkar satsa rejält just nu, de uppdaterar hemsidan flera gånger i veckan med nya fina varor. Dessutom finns det kläder och andra produkter i flera olika stilar, vilket är bra då de
T-shirts från Nelly
allra flesta kan hitta något att sätta tänderna i.

Eftersom webbutiken säljer varor från så många olika varumärken så kan jag inte göra ett generellt uttalande om kvalitén på produkterna men de varor som jag beställde
Sandra provar är jättefina och sköna, och det är väl som man brukar säga, man får vad man betalar för.

Att returerna en vara till Nelly är en enkel match. Som kund har du alltid 14 dagars returrätt och öppet köp så om du ångrar ett köp lägger du bara varan/varorna i samma påse som du fick din beställning i och skickar tillbaka det till returadressen.

Vid återlämning av varor debiteras du 35 kronor i returporto, denna avgift dras av i samma veva som Nelly betalar tillbaka pengarna för varan/varorna du returnerar. Skickar du däremot tillbaka något för byte eller reklamation så bjuder Nelly på denna avgift.
Nu låter det som att allt är guld och gröna skogar vad gäller Nelly, och till viss del är det sant. Det fanns dock en sak som störde mig lite och det var att många av de varor jag var intresserad av var slut i min storlek.

Slutligen vill jag sammanfatta det hela med att säga att jag tycker att Nelly är en jättebra webshop där jag med all sannolikhet kommer att handla igen. Det breda sortimentet, det smidiga betalningssystemet och den snabba leveransen går inte annat än rosa.

Sandra
Dresslikeaprincess.blogg.se


Kläder.nu testar Nelly.com

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 4
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 5
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 5
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 4

Totalupplevelse: 5

Kontakta Sandra

Kläder.nu kategori: Kläder.nu testar.