Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Lovely Mama

I butiken finner du trendiga mammakläder, amningskläder, fräcka skötväskor, cd-skivor med avslappningsmusik, m.m.

En idé blir verklighet! Idén till att öppna en butik med mammakläder kom när jag själv var gravid första gången. Jag gick runt i affärer och letade efter något fint att ta på mig. Det var inte lätt att hitta något. Jag kände mig mest bara ful och svällande, vad jag än provade.

Tanken slog mig att jag kanske skulle öppna en butik själv... Då jag var gravid andra gången kände jag ett ännu större behov av att få uppmärksamhet och vara fin under min graviditet. Säkert känner många igen sig i att inte få lika mycket uppmärksamhet när man är gravid igen. Jag kände mig ju lika speciell under min andra graviditet som den första.

Det var nog då jag bestämde mig. Jag fick min syster att också tycka att detta var den bästa idén någonsin: Vi skulle öppna en butik dit den gravida kvinnan kunde komma och känna sig så speciell som hon verkligen är - och så föddes Lovely Mama!

Vi vänder oss först och främst till den blivande mamman men också till pappan, kompisen, mor- och farföräldrar. Vi har en lite hörna där våra kunder kan sitta ner och få sig en fika om de så önskar.

Vår ambition är att butiken ska andas lugn och harmoni. Som sagt, att vara gravid och nybliven mamma är ju så stort, en känsla som inte går att återge i ord. Vi ska göra vårt bästa för att få dig att känna dig som en Lovely Mama helt enkelt!

Våra klädmärken är: Belle Epouqe, Boob, Carriwell, Mama-licious, Noppies, Paola Maria, Polkadot Design, Tusen Blå & Valja.

Kläder.nu kategori: Mammakläder.