Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Provrummet.se

Provrummet.se Mode
Erbjuder unikt designade kläder för kvinnor som värdesätter passform och kvalitet till mycket förmånliga priser.

Vår idé är att sälja kläder av hög klass i egen design och till priser som alla har råd med.

Vårt mål är att skapa ett mode som följer och tolkar de senaste trenderna. Att göra mindre kollektioner med genomtänkta plagg som kan koordineras och sättas samman till nya spännande kombinationer. Plagg med kvalitet som man behåller länge, favorit efter favorit.

Du kommer snabbt att märka att vi värdesätter helheten. Vi satsar på design, kvalitet och passform. Du slipper hämta dina nya kläder i vakuumpackade plastförpackningar utan får dem inslagna i vackert silkespapper. För oss är de små detaljerna viktiga och spelar roll.

För oss är det extra viktigt att du som kund känner dig trygg och väl omhändertagen. Vi vill vara den lilla butiken som alltid finns till hands för dig när det gäller hjälp med storlek, styling eller val av plagg. I butiken, sidan vid varje plagg, kan du ställa frågor till oss och läsa vad andra skrivit om just det plagget.

Vi förstår att du vill ha din beställning snabbt. Lägger du din order före klockan 15, så packas den och skickas samma dag (gäller vardagar). Leveransen är snabb, du får ditt paket redan efter 1-3 dagar.

Våra klädmärken är: Suzanne Nilsson, Maidenform, Fleexes

Kläder.nu kategori: Mode.