Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Claudia Schiffer tillbaka på Guess

Claudia Schiffer tillbaka på Guess Nyheter om kläder
Claudia Schiffer började sin karriär som 19-åring åt det multinationella varumärket Guess. Nu återvänder supermodellen till klädmärket som modell för deras jubileumskollektion.

Guess har sedan företaget grundades på 80-talet inspirerat människor världen över med sina vackra svarta och vita reklamkampanjer. Mängder av kvinnliga stilikoner, däribland Naomi Campbell, Bridget Hall, Drew Barrymore och det svenska stjärnskottet Elsa Hosk, har under åren poserat i tuffa sensuella plagg med feminina skärningar.

I år fyller varumärket 30 år och för att fira detta har man tagit fram kollektionen 30 Sexy Years. Och det är just Claudia Schiffer, vars fotografier åt Guess på 90-talet idag är smått kultförklarade, som pryder kampanjen. Fotona är tagna av tyska superfotografen Elle von Unwerth, samma fotograf som tog modellens första Guess-bilder.
– Guess kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta, och jag är glad för att vi fortfarande arbetar tillsammans, säger Clauda Schiffer till WWD.

Och även i Sverige har vi en chans att ta del av den nya kollektionen – men det gäller att vara snabb.
- Varumärket är skapat för kvinnor som vågar leva ut sin kvinnlighet och se sexiga ut. Nu fyller vi 30 år och den nya kollektionen och kampanjen är verkligen fantastisk. Den går i äkta Claudia Schiffer-anda och finns bara i begränsad upplaga, säger Jasmine Khodadi, butikschef i Guess-butiken i Gallerian i Stockholm till Whatsupsthlm.

Källa: SalongK.se.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.