Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Poppy Delevingne är Vero Modas ansikte

Poppy Delevingne är Vero Modas ansikte Nyheter om kläder
Den brittiska modellen och stilikonen Poppy Delevingne, 26, tar nästa år över efter Alexa Chung som ansiktet utåt för Vero Moda. – Vero Moda har under många år arbetat ihop med välkända stilikoner.

Det känns viktigt för oss att samarbeta med kvinnor som tillför sin egen känsla för mode. Poppy Delevigne var ett naturligt val, inte bara på grund av hennes tilltalande och samtida look, utan också för hennes förmåga att inspirera sin omgivning. På Vero Moda beundrar vi Poppy Delevignes förmåga att kommunicera trender på ett ytterst anspråkslöst sätt, säger Katja Hundrup på Vero Moda.

Poppy är fortfarande ett relativt okänt namn här hemma, men hon har bokstavligen vuxit upp i modevärlden. Hennes mamma Pandora Stevens ansvarar för personlig shopping på lyxvaruhuset Selfridges i London och hennes gudfar Nicholas Coleridge är VD för det brittiska förlaget Condé Nast som ger ut tidningarna Vogue, Glamour och GQ. Poppy har gjort kampanjer för bland andra Burberry, Louis Vuitton och Versace, och självaste Karl Lagerfeld har utsett henne till ambassadör för Chanel.

Källa: Chic.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.