Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Premiär för Peak

Premiär för Peak Nyheter om kläder
Nu slår portarna upp för nya Peak Performance-butiken på Biblioteksgatan 18 och föryngringen i Bibliotekstan fortsätter i samma höga takt.

Bibliotekstans glansdagar verkar ha sin rådande peak(!) Detta uppmuntrar oss konsumenter att vallfärda till kvarteren som snart har vartenda high end-märke värd namnet. Peak är bara den sista i raden uppgraderingar som skett i området sista tiden.

Så sent som i förra veckan skrev vi ju om Zanzlöza Smycken som också öppnat upp en helt nyrenoverad butik, och två kvarter söderut har nyöppnade Stella McCartney lockat modepubliken sedan öppningen i februari.

Svenskgrundade Peak Performance fortsätter att framgångsrikt leverera den smått omöjliga kombon av funktionella plagg med hög modegrad. Oavsett om det är skidsäsong eller friluftsliv som lockar, har märket under sina snart 30 år på marknaden visat att man menar allvar med sportigt mode för den aktiva. Butiken är inget undantag och tillhör kanske en av de bästa butiksytorna runt Stureplan. Nu med en modern touche och samma tydliga flört med outdoors-mode, säsongsbetonade sportgrenar och komfort.

Nya butiken öppnar torsdagen 2 maj på Biblioteksgatan 18.

Källa: SalongK.se.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.