Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Haute couture i Eurovision

Haute couture i Eurovision Nyheter om kläder
Att Petra Mede är programledare i Eurovision song contest 2013 har väl knappast gått någon förbi. Hon har tagit Europas mello-älskare med storm, och med sina vackra klänningar har hon dessutom fångat många fashionistors uppmärksamhet.

Designern bakom klänningarna är ingen mindre än Jean-Paul Gaultier. Han har skapat sex klänningar till Petra Mede inför Eurovisionsfinalen. Martina Bonnier, chefredaktör på Damernas Värld, har sett och följt Jean-Paul Gaultier sedan tidigt 90-tal.
– Jean-Paul Gaultiers visningar är alltid lite mer än bara en kollektionsvisning. Han gillar att göra plagg som tar plats på scenen,därför är jag glad att han har gjort Petra Medes kreationer. Hoppas nu att Petra njuter, för det är inte alla som får något uppsytt av en äkta fransk couturier.

Visst ser Petra ut att njuta? Och sedan hon kom på den smarta lösningen att åka segway mellan scenen och green room kan hon njuta ännu mer. I början av veckan hade hon svårt att hinna i den snäva klänningen och då blev segway räddaren i nöden.

Källa: Damernas värld.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.