Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Hudson designar träningskläder

Hudson designar träningskläder Nyheter om kläder
Inleder samarbete med onlinebutiken JustFab. Är Kate Hudsons Fabletics nästa Stella McCartney for Adidas? Nu berättar skådespelerskan att hon ska släppa en sportkollektion.

– Den är till för kvinnor som har en aktiv vardag och kanske inte hinner byta om före träning, säger hon.

Oscarsnominerade skådespelerskan Kate Hudson, 34, vet hur det är att vara karriärsmamma och ha många bollar i luften till vardags.
– Jag har alltid haft en aktiv livsstil och nu när jag har två sönder har det blivit ännu mer fullt upp. Som en mamma som jobbar vet jag hur det är att alltid vara på väg någonstans och springa från den ena saken till den andra, säger hon till WWD.

E-handeln JustFab erbjuder prisvärda skor, accessoarer och denim och det nya samarbetet med Kate Hudson blir företagets första satsning inom sportsegmentet. Hudsons linje, som heter Fabletics, kommer att bestå av bland annat toppar, leggings, jackor och accessoarer.
– Ibland har du inte tid att byta om men du vill ändå se söt ut oavsett om du ska på en yoga-lektion, springa ärenden eller möta vännerna innan du ska hämta barnen från skolan, säger Hudson.

Designsamerbetet blir Hudsons andra. Hon har tidigare gjort en damkollektion åt det amerikanska modeföretaget Ann Taylor.

Källa: Aftonbladet.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.