Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Prinsessan Madeleine väljer Valentino

Prinsessan Madeleine väljer Valentino Nyheter om kläder
Prinsessan Madeleines kärlek till Valentino verkar vara evig. Bröllopsklänningen är inte det enda hon har i garderoben från det italienska modehuset. - Valentino överensstämmer med hennes smak.

Det var Valentino som fick uppdraget att förverkliga Madeleines bröllopsklänning, en dröm i plisserad sidenorganza med inslag av elfenbensfärgad chantillyspets. Några veckor senare visade hon honom sitt stöd genom att sitta längst fram på hans visning i Paris. Självklart iklädd - Valentino. Och sedan dess har det fortsatt.

I början av september bar hon på den populära kuvertväskan "Va va voom" som lanserades för tre år sedan och har blivit en favorit hos kändiseliten. I samband med firandet av kungens 40 år på tronen sågs hon i en vit kavaj med rosettknappar från det mer lekfulla systermärket Red Valentino.
- Valentino har lyxiga och glamourösa spetsklänningar, men även skinnväskor med nitar. Jag tror hon tilltalas av det, det passar hennes stil väldigt bra, säger Emma Danielsson.

Att bära kläder och accessoarer från Valentino signalerar framför allt två saker enligt Emma Danielsson: Att man har råd, men även att man är modemedveten.
- Kuvertväskan kostar runt 10 000-15 000 kronor, men samtidigt är Valentino en aktuell designer som många it-tjejer bär. Det är absolut en designer som känns rätt, säger hon. Hovets informationschef Bertil Ternert vet inte hur prinsessans relation till modekungen uppstod.
- Jag kan inte säga något om det. Hon bär många olika märken och jag har ingen kartläggning över vilka de är, säger han.

Källa: Expressen.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.