Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Jean Paul Gaultier för Lindex

Jean Paul Gaultier för Lindex Nyheter om kläder
Jean Paul Gaultier är mannen bakom ett av Madonnas mest omtalade scenplagg - strutbehån.I höst är det Lindex tur att få hjälp av den franske modeskaparen.

De klassiska blå ränderna på vit botten finns med. Liksom tattoo-mönstrade plagg och underkläder med konformad byst. Att det är designern Jean Paul Gaultier som satt sitt signum på Lindex nya kollektion råder det alltså ingen tvekan om. Men det extravaganta vi ser på catwalken har tonats ned och förvandlats till plagg som fungerar i den svenska höstgarderoben.
– Att skapa en sådan här kollektion är en utmaning, men en mycket positiv sådan. Genom den här typen av uppdrag får jag lära känna nya människor, och dessutom får jag möjlighet att skapa kläder till ett mer överkomligt pris, säger Jean Paul Gaultier vidare i pressmeddelandet. 10 procent av försäljningen av Gaultier-kollektionen skänker Lindex till cancerforskning.

Sugen på en polokrage, en stickad tröja med dragkedja, en randig skepparrock eller glansiga underkläder med en twist? Den 8 oktober släpps kollektionen på i vissa utvalda butiker och på lindex.com.

Källa: Expressen.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.