Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

"Sex and the City" ska sälja skor

"Sex and the City" ska sälja skor Nyheter om kläder
”Sex and the city”-Carrie har skor man bara kan drömma om, eller? Här visar Sarah Jessica Parker, 49, upp sin nya skokollektion – på Carries välkända trappa.

Skådespelerskan, och numera även designern, Sarah Jessica Parker, har varit på återbesök vid den berömda trappansatsen till sin rollfigur Carrie Bradshaws hus.

Carries ”townhouse” ligger i serien på Upper east side i New York, men är i verkligheten beläget i West Village på Manhattan. På Instagram kan man nu se hur hon radar upp skorna från sin senaste kollektion.

Till en av bilderna skriver Jessica: ”That´s a wrap ladies!” (ett uttryck som används under filminspelningar) vilket många vill tolka som att hon hintar om att en tredje film med ”Sex and the city”-gänget är på gång. Därefter skriver hon dock : ”Åh nej. Eek. Sorry. Nej. Jag pratade bara om skorna. Oh, man. Geesh. Sorry. X”

Många fans hoppas att detta är det första steget mot en återkomst av hennes episka roll. Men innan du hakar på Sarahs klacka-stil - läs det här!

Jessica ger alltid sina skor namn efter kvinnor som inspirerar henne. Som till exempel ”Blythe” efter Blythe Danner som hon beskriver som ”sofistikerad, en metropolisk personlighet”. En annan sko, ”Rachel”, är uppkallad efter systern som beskrivs som sexig och feminin. En stövel vid namn ”Serge” är efter hennes långvariga hårstylist Serge Normant. Stöveln Pat som har fått sitt namn efter kläddesignern till tv-serien, Patricia Field, är en sexig, knähög stövel av svart läder.
- Det här är min sexiga stövel. Försök att få den av mig! Jag hittar alltid en anledning att använda den så ofta som möjligt, säger Jessica till Instyle.com .Pat har haft ett enormt inflytande på mig och miljontals andra. Utan hennes bidrag hade Carrie Bradshaw inte varit komplett.

Vill du köpa ”SJP Collection” i Sverige kan du göra det på Nordstrom.com. Priserna ligger mellan 2200 kronor och 5400 kronor. Där finns även hennes handväskkollektion från 1200 kronor och uppåt.

Källa: Expressen.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.