Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Pernilla Wahlgren – nu öppnar hon butik

Pernilla Wahlgren – nu öppnar hon butik Nyheter om kläder
Pernilla Wahlgren fortsätter satsa på sin modeverksamhet. Nu öppnar hon butik på Kungsholmen i Stockholm - tillsammans med sin ex-svägerska Mia Bodén.

Pernilla Wahlgren har många järn i elden. Samtidigt som hon har semester i Thailand växer hennes första egna butik MiNilla just nu fram på Fleminggatan 69 i Stockholm. Tillsammans med sin bror Niclas Wahlgrens ex-sambo Mia Bodén öppnar sångerskan butiken den 31 januari. Förutom klänningar från "Pernilla Wahlgren collection" kommer ex-svägerskorna sälja kläder från andra märken och handplockade inredningsprylar.
– Pernilla tar in sina favoriter och jag tar in mina, så det kommer finnas något för de flesta, säger Mia Bodén.

På övervåningen kommer det dessutom finnas ett showroom för Pernillas klänningar. De senaste tre åren har Mia haft agenturen för Pernillas klänningskollektioner. Men vännerna har känt varandra sedan mitten på 80-talet.

"Mia och jag har länge velat göra någonting tillsammans, och under alla år vi har känt varandra så har vi pratat om att en dag öppna en butik. Nu blev det så att vi hittade vi en perfekt butikslokal där vi inte bara kan ha butik, utan även showroom för Pernilla Wahlgren Collection", skriver Pernilla i ett pressmeddelande.

På Pernillas nya blogg kan läsarna följa arbetet med lokalen och den kommande butiken. Samtidigt bryter Pernilla samarbetet med en annan ex-svägerska, Laila Bagge Wahlgren. På sin gamla blogg på Modern Mom skriver Pernilla:
"Jag och Laila startade tillsammans Modern Mom 2013, med ambitionen att göra roliga projekt tillsammans utifrån vår egna bloggportal. Det blev dock aldrig riktigt så och när jag ändå har så många andra projekt på gång själv, känner jag att det blir enklare för mig att ha allting samlat på en och samma sida".

Mia Bodén och Niclas Wahlgren har sonen Tim tillsammans.

Källa: Expressen.

Kläder.nu kategori: Nyheter om kläder.