Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Living Rainbow

Living Rainbow är en kollektion kläder speciellt framtagna för dig som jobbar med vård, skönhet, massage eller terapi.

De är sköna kläder i varma, glada färger som piggar upp både dig och dem du tar hand om. Kläder som andas och som du kan röra dig fritt i.

Kläderna i Living Rainbow-kollektionen är designade av den polskfödda designern och konstnärinnan Iwona Aranovich. Förutom kläder har hon bland annat gjort glasmålningar, inredningsdesign och grafisk formgivning.

Idén med kollektionen är att göra kläder med färger och mönster som får oss att må bra. Alla vet att färger påverkar vårt välbefinnande. Rött är t.ex. en färg som stimulerar, och blått ger lugn. Att bära rätt färger gör att man kan öka sitt välbefinnande. Därför är finns alla Living Rainbows kläder att köpa i många olika färgkombinationer.

Vilka färger man har på sig är också en viktig del av den icke-verbala kommunikationen, alltså det intryck som andra människor får av dig bara genom att se dig.

Många av kläderna har mönster som påminner om indiska mandalor. Mandala betyder "cirkel", och är ett geometriskt mönster som man tittar på får att uppnå lugn och harmoni när man mediterar. Genom att bära kläder med sådana mönster motverkar man stress.

Kläder.nu kategori: Profilkläder/Arbetskläder.