Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

dinprofil.se

Marknadens ledande varumärken inom profilreklam, giveaways, arbetskläder & skyddsskor till humana priser.

Vår affärsidé är enkel. Vi anser att marknaden behöver ett professionellt företag som är lyhört och tillsammans med dig som kund individuellt finner bästa lösningen för att profilera just ditt företag eller förening. Vi tror också att det är av största vikt att det är enkelt att beställa, samt att ni som kund alltid kan nå oss för att få råd om vilka plagg eller tryck metoder ni skall välja för ändamålet. Din Profil är inte det största företaget i branschen men det ser vi endast som en styrka. Vi är idag 6 personer vilket gör att du alltid kan få en personlig kontaktperson och ändå veta att de andra inom företaget har vetskap om dig som kund och dina behov.

Vi levererar till stora företag, stat, landsting, kommuner men även mindre föreningar och privatpersoner. Prispolitiken vi har gynnar även dig som är lite mindre och då har vi inga krav på att det måste vara ett större antal för att få beställa, det räcker med ett plagg!

Våra klädmärken är: Balmain, Centrix, Marksman, ETC, Trendline, Tranemo, Toni Lee, Metterhorn, Abeko, Puma, Derby of Sweden, Best in town, US Basic, Laguiole, Sprit of St:Louis, Slazenger, mfl.

Kläder.nu kategori: Profilkläder/Arbetskläder.