Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Jofa

Världsledande företag inom ishockey. Startade i Malung 1926.

Under de senaste årtiondena har JOFA levererat hockeyskydd till världens bästa spelare. Peter Forsberg, Mats Sundin, Wayne Gretzky, Jaromir Jagr, Mario Lemieux & Teemu Selene spelar alla/har alla spelat med skydd tillverkade i fabriken i Malung. Men det är inte bara hockeyspelare som skyddas av JOFAs produkter. Slalom, bandy och ridning är tre andra sporter som JOFA gör skyddsutrustning till.

Ishockeyutrustning är basen i JOFAs produktutbud. Men vi har ett bredare utbud än så. Utrustning för Alpin skidåkning, Ridning, Bandy, Inline och Outdoor finns också i vårt sortiment.

Säkerheten har alltid satts främst och har därmed blivit något av JOFAs kännetecken. Vi har alltid satsat stora resurser på utvecklandet av nya produkter vilket har lett fram till en världsledande ställning som tillverkare av ishockeyskydd. Som ett resultat av JOFAs höga säkerhetstänkande har JOFA som enda tillverkare rätt att använda NHL® center ice logo™.

Sök bland alla produkter från Jofa

Nelly.com SE - Kenza 9 Jacket 3998.00 Nelly.com SE - Ruth Jacket 2998.00 Nelly.com SE - Kristine 3 2798.00 Nelly.com SE - Kenza 3 Biker Jacket 3498.00 bubbleroom - PATTERN 1098.00 (2195)

Kläder.nu kategori: Sport.