Hem
Sök på Kläder.nu Kläder.nu:s blogg Kläder.nu:s trendsida Kläder.nu testar nätbutiker

Kläder.nu och Annawii testar Lipsy

Kläder.nu och Annawii testar Lipsy Kläder.nu testar
Jag har testat att beställa kläder från webbshoppen Lipsy.co.uk.

Lipsy.co.uk är det brittiska klädmärket Lipsy’s egna nätshop där man kan få tag i deras kläder lite billigare än i Sverige.

Där kan man hitta allt ifrån deras festklänningar, som de är mest kända för, till snygga basplagg, ytterkläder, skor, accessoarer och smycken.

Sidan är enkel att använda då den är lättnavigerad och pedagogisk. Det är lätt att hitta bland de olika kategorierna och man kan specificera storlek, färg och stil på plagget för att enkelt hitta det man är ute efter.

När det kommer till storlekar stämmer de väl överens med deras storleksguide. I den kan man både hitta måtten på plaggen samt ”översätta” sin europeiska eller amerikanska storlek till sin brittiska.
Anna testar Lipsy
Är man noga vid beställningen och kollar rätt ska det inte vara några problem med storleken på plagget.

Paket från Lipsy Det finns endast ett betalningssätt och det är med kort. Pengarna dras direkt vid beställning och då får man en bekräftelse skickad till sin e-post.

Fraktkostnaden till Sverige ligger på 8 pund (ca: 95 kr), oavsett hur mycket man beställer för och, eftersom Lipsy ligger i Storbritannien, tillkommer inga tullavgifter.
Leveranstiderna varierar normalt från 3-5 dagar inom EU men till vissa platser samt under rean kan det ta upp till tio dagar. Själv fick jag min order efter sex dagar men då var det under sommarrean så normalt sett tar det nog max fem dagar.
Ett stort plus med att beställa från Lipsy är att man får ett mail så fort de skickat paketet med sitt ”order number” så att man kan följa sitt paket hela vägen fram.

Jag klickade hem en härlig mockajacka med fall framtill som jag fann på Lipsy’s sommarrea. Priset låg på 55 pund (ca: 664:-) så man kan verkligen fynda när de rear ut förra säsongens plagg.
www.lipsy.co.uk

Passformen på jackan är perfekt och kvalitén är oklanderlig så jag är riktigt nöjd med den!
Jacka från Lipsy Jag var nöjd med hela min beställning så jag behövde inte returnera något, men om man behöver det finns det tydlig information om hur man går tillväga på hemsidan. Man har 28 dagar på sig att returnera varan och det är köparen själv som står för fraktkostnaden.

Sammanfattningsvis kan jag säga att jag är väldigt nöjd med mitt köp hos Lipsy. De har en lättanvänd nätshop, bra leveranstider, sköter sin kommunikation med kunden snyggt och plaggen håller hög kvalité.

Jag kommer definitivt att fortsätta handla mina Lipsy-plagg därifrån eftersom utbudet är stort och priserna är lite bättre än i svenska butiker/nästshoppar.Anna Wiklund
annawii.devote.se

Kläder.nu testar Lipsy

Betyg (1-5) på Websajt & Sortiment - navigering, layout, utbud, storlekar, shoppingglädje mm. Websajt & Sortiment: 4
Betyg (1-5) på Betalning & Frakt - beställa, betala, pris, fraktkostnad, tull mm. Betalning & Frakt: 4
Betyg (1-5) på Leverans & Returer - leveranstid, leveranssätt, returrätt, returkostnad mm. Leverans & Returer: 5
Betyg (1-5) på Produktkvalitet - kvalitet & korrekthet hos levererade varor. Produktkvalitet: 5

Totalupplevelse: 4,5

Kontakta Anna

Kläder.nu kategori: Kläder.nu testar.